Actueel

Stort utbud
med maskeringstejper av hög kvalitet

I början av 2021 utökades vårt sortiment med 3 högkvalitativa maskeringstejper. I många processer där våra produkter används skyddas intilliggande material mot oönskad kontaminering. Vi såg att våra kunder använde alla PremTech-produkter, som systemen ofta föreskriver, men att Maskeringstejp saknades i vårt produktsortiment.

Maskeringsband

Efter en period på 2 år av utveckling har vi stolt introducerat 3 varianter av Masking Tape, som ofta kallas maskeringstejp. den gröna sorten, den gröna maskeringstejpen, är en vattenbeständig tejp som är relativt tjock och stark. Denna produkt är tillverkad på basis av crepepapper och hartser och kan appliceras perfekt på ojämna ytor.

De Maskeringstejp Guld PQ är vår gul/guld variant. Extremt rena kanter uppnås med denna maskeringstejp. Det självhäftande lagret på Masking Tape Gold PQ lämnar inga rester och är mycket resistent mot UV, vatten och höga temperaturer. Denna tejp är gjord på basis av washi, vilket betyder "japanskt papper" på japanska. Kvaliteten på washi är mycket hög, vilket också säkerställer att denna tejp inte lämnar några limrester i upp till 6 månader.

Det tredje bandet är raden är vår Maskeringstejp Lila PQ. Masking Tape Purple PQ är en högkvalitativ, lågklibbig maskeringstejp gjord av ett tunt washi-papper. Med denna tejp är det möjligt att skydda känsliga ytor, som tapeter och/eller nylackade eller målade ytor, utan att riskera att skada ytan. Det unika med denna maskeringstejp är dess mycket låga vidhäftningsstyrka, vilket praktiskt taget garanterar enkel och säker borttagning.