Instant Gasket

Flytande packning

  • Hög temperaturbeständighet
  • Mycket flexibel
  • Perfekt packningstillverkare

Omedelbar packning – hållbart tätningsmedel för bilar och industrier

Instant Gasket är ett högpresterande tätningsmedel speciellt framtaget för användning inom fordons-, industri- och marinindustrin. Med sin hållbarhet och värmebeständighet erbjuder Instant Gasket en pålitlig lösning för att täta olika komponenter, även under extrema förhållanden.

Detta 1-komponents polyetengummi, även känd som flytande packning, tål temperaturer upp till 250°C, vilket gör den lämplig för tätning av kritiska komponenter som oljetråg, vattenpumpar, slangenheter, ventilkåpor och termostathus. När Instant Gasket väl applicerats reagerar den med fukten i luften och omvandlar den till en tuff gummitätning som tål vibrationer, tryck och temperaturfluktuationer.

Användningen av Instant Gasket är inte begränsad till endast motorer. Detta mångsidiga tätningsmedel kan även användas för att reparera slitet gummi, täta ugnsluckor och värmeinstallationer och täta sömmar där mycket hög temperaturbeständighet krävs. Den ger en pålitlig tätning och har god beständighet mot mineraloljor och syntetiska oljor.

En av fördelarna med Instant Gasket är att den, trots sin värmebeständighet, behåller sin effektivitet i direktkontakt med bensin och diesel. Även om produkten kan svälla förblir den pålitlig och funktionell. Detta gör Instant Gasket till ett idealiskt val för applikationer där bränslemotståndet är avgörande.

Lita på Instant Gasket för alla dina tätningsbehov. Det är ett pålitligt, hållbart och värmebeständigt tätningsmedel som ger utmärkta resultat. Oavsett om man tätar motorer, reparerar slitet gummi eller tätar kritiska sömmar, ger Instant Gasket förbättrad prestanda och tillförlitlighet.

Färg: Svart | Förpackad per 12 | Innehåll: 200 ML