PremTack

Hög tack

Se pris
mer information
  • Mycket hög initial tackling
  • Hög slutstyrka
  • 330% brottöjning
  • Passar perfekt för tegelstenar

PremTack är ett kit med hög klibbighet som vi stolt kan presentera som det bästa på marknaden. PremTack är ett kit med hög klibbighet för direkt och kraftfull limning och montering av praktiskt taget alla byggmaterial och byggelement på många underlag.

På grund av sin extremt höga initiala klibbighet är produkten extremt lämplig för många applikationer inom konstruktion, industri och mobilitet. En annan stor fördel med denna höga initiala klibbighet är att produkten inte längre behöver stöd i normala situationer.

PremTack uppnår en hög slutlig hållfasthet efter fullständig härdning. Detta gör den även lämplig för limning och montering där långvariga belastningar sker. PremTack är perfekt lämpad för limning av tegelstenar på olika underlag.

Bearbetning med hög klibbighet

För att garantera rätt tjocklek och för att förhindra luftinneslutning är det bäst att arbeta med specialen pyramidmunstycke. Detta munstycke, även känt som ett V-munstycke, skruvas fast på patronen före applicering. Håll sedan pistolen helt vinkelrätt mot ytan som ska limmas. Munstyckets öppning är alltid på den sida där PremTack ska lämnas kvar. Om du följer denna metod garanterar du en vacker pyramid och den mest idealiska applikationen.

inga prickar

I vissa situationer verkar det bekvämare / trevligare / effektivare att arbeta med prickar. Vi avråder starkt från detta. Limanslutningen blir inte tillräckligt stark med prickar. Det är bäst att arbeta med vertikala limspår. När ett avstånd mellan spåren hålls mellan 10 och 25 centimeter (beroende på vilket material som ska limmas) erhålls den starkaste kopplingen.

Ytterligare råd

PremTack bearbetas bäst med Bindningspistol. Den speciella överföringen av denna applikator gör den mycket lämplig för lim med hög viskositet. Om du behöver ytterligare råd angående vår PremTack, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Våra rådgivare ger dig gärna råd om detta häftiga kit!

Artikelnummer: 102160
Färg: Vit, Svart | Förpackad per 24 | Innehåll: 290 ml