Inox Cleaner

Rengöringsmedel för rostfritt stål

  • Rengör ytor av rostfritt stål / rostfritt stål
  • Lämnar ett osynligt skyddande lager
  • NSF registrerad i kategorin ''A7''
  • Ekonomisk att använda

Rostfritt stålrengöringsmedel för den professionella marknaden

Inox Cleaner är ett rengöringsmedel för rostfritt stål som är idealiskt för proffs som fokuserar på underhåll av rostfria ytor. Med sin höga kvalitet uppfyller den de specifika kraven på den industriella och professionella marknaden. Tack vare sin avancerade formel tar den effektivt bort smuts, fingeravtryck och fläckar och lämnar efter sig ett skyddande lager som säkerställer en långvarig glans och motståndskraft mot framtida kontaminering.

Inox Cleaner är särskilt uppskattad för sina utmärkta rengöringsegenskaper. Det som också utmärker produkten är dess ekonomiska effektivitet. En liten mängd av detta koncentrerade rengöringsmedel för rostfritt stål håller länge, så överdriven konsumtion kan förhindras. Det innebär lägre kostnader och mer valuta för pengarna.

NSF Registrering i kategori A7

NSF-registreringen i kategori A7 vittnar också om tillförlitligheten och säkerheten hos Inox Cleaner, faktorer som är avgörande för proffs som vill erbjuda sina kunder bara det bästa. Denna registrering säkerställer att Inox Cleaner även kan användas inom livsmedelsindustrin. En registrering som understryker dess kvalitet och säkerhet.

För optimal applicering och resultat rekommenderar vi att du kombinerar Inox Cleaner med PremTech Polska handdukar PQ. Dessa specialdesignade dukar förstärker effekten av rengöringsmedlet för rostfritt stål, vilket garanterar ett överlägset slutresultat. Efter applicering är det lämpligt att polera produkten med en torr Polish Towel, PQ som säkerställer den perfekta, ränderfria finishen.

Artikelnummer: 600380
Innehåll: 500 ML | Färg: Vit | Förpackad per 12