IsoCoat

Isolerande beläggning

  • Mycket hög täckförmåga
  • Luktfri
  • Klibbfri efter 10 min
  • Kan målas över efter 35 min
  • Kan målas över med många typer av färger
  • Överensstämmer med det europeiska VOC-direktivet

Isolerande beläggning för proffsen

IsoCoat är en överlägsen isolerande beläggning som är en game changer inom bygg- och renoveringsvärlden. Denna isolerande beläggning är resultatet av omfattande forskning och utveckling och är speciellt utformad för att isolera envis smuts och fläckar. IsoCoat går utöver din vanliga färg. Det erbjuder en definitiv lösning på de utmaningar som proffs står inför.

Vad gör IsoCoat så speciellt? Till att börja med isolerar denna isolerande beläggning även den mest envisa smutsen. Tänk på sot, tjära, nikotin och rostfläckar. Även svåra fuktfläckar och graffiti är inga problem för IsoCoat. Det överbryggar gapet mellan föroreningen och det nya färgskiktet, så att de underliggande problemen inte syns genom det nya färgskiktet.

En annan slående egenskap hos IsoCoat är torktiden. Den kan målas över efter bara 35 minuter! Detta är en betydande fördel för projekt med snäva deadlines. Med IsoCoat behöver du inte vänta i timmar på att beläggningen ska torka. Detta förhindrar att efterföljande arbete försenas.

Oöverträffad HÖGTÄCKNING

IsoCoat är också känt för sin höga döljande kraft. Detta gör produkten ekonomiskt attraktiv. Med bara ett lager av denna isolerande beläggning får du redan högkvalitativ täckning. Resultatet är en snygg och professionell yta.

När det kommer till utseendet efter applicering ligger IsoCoat långt före konkurrenterna. Till skillnad från andra produkter gulnar IsoCoat inte efter applicering. Det gör att estetiken på dina målade ytor bevaras.

Sist men inte minst är IsoCoat praktiskt taget luktfri. Detta gör den idealisk för inomhusbruk. Detta är en stor fördel för proffs som arbetar i bebodda byggnader. De boende kommer att uppleva minimala besvär samtidigt som proffsen fortfarande kan leverera ett resultat i toppklass.

Sammanfattningsvis är IsoCoat en högkvalitativ, snabbtorkande och hållbar isolerande beläggning. Denna isolerande beläggning erbjuder en permanent lösning för envisa fläckar och föroreningar. Det är en måste-ha-produkt för proffs inom bygg- och renoveringssektorn. Innan du börjar bearbeta produkten, finns det några hål som du behöver fylla eller brister som du vill åtgärda? Ta då en titt på vår Top Filler.

Artikelnummer: 800589
Innehåll: 500 ML | Färg: Vit | Förpackad per 12