Voegafdichting Koffer

Hölje för fogtätningssystemet

  • Glöm aldrig något igen
  • Mycket högkvalitativt fodral
  • Även plats för begagnade produkter

den ultimata tätningslösningen, bekvämt förpackad i ett fodral!

Fogtätningssystemet är den ultimata lösningen för alla dina tätningsbehov. Med detta kompletta set, inklusive ett praktiskt fodral, har du allt du behöver inom räckhåll. Inget mer krångel med att glömma viktiga verktyg eller springa fram och tillbaka till bussen för att hämta något.

Fodralet innehåller ett omfattande urval av användbara verktyg, inklusive Patronklippare, Seal Gun, 2-K mixerpistol, Knivspatel i 25 Blandarmunstycken HV. Dessa väsentliga produkter gör att du kan utföra fogtätning effektivt och exakt. Dessutom erbjuder fodralet tillräckligt med utrymme för att lagra 6 fulla patroner med tätningsmedel, 1 aerosol, en Seal Finisher och lagra 3 fulla patroner med 2-K-produkter, som den populära DrainSeal.

Det som verkligen utmärker Joint Sealing System är det smarta förvaringsalternativet för begagnade produkter. Du kan enkelt förvara 3 använda tätningsmedelspatroner och 2 använda 2-K-produkter säkert i fodralet, så att du inte skapar onödigt avfall och din arbetsplats förblir ren.

Med fogtätningssystemet behöver du inte oroa dig för att glömma något. Allt är organiserat och snyggt förvarat i det praktiska fodralet. Detta sparar dig inte bara tid och ansträngning, utan säkerställer också att du kan arbeta effektivt med dina tätningsprojekt.

Fogtätningssystemet erbjuder den perfekta lösningen för proffs från alla branscher. Förenkla ditt arbete, öka din effektivitet och förhindra slöseri med detta kompletta set och praktiska fodral.

Upptäck bekvämligheten och fördelarna med fogtätningssystemet. Beställ idag och njut av en bekymmerslös och effektiv försegling!

Artikelnummer: 806003
Förpackad per 1