Multi Repair SL

trälim

  • Kan skruvas eller gängas perfekt
  • Torka efter 8 minuter
  • Perfekt slipbar efter 55 minuter
  • Mycket lämplig för många typer av trä

Trälim med en öppentid som är mer än tillräcklig för bra och snabb bearbetning? Detta är möjligt med PremTech Multi Repair SL. Multi Repair SL är ett starkt, flexibelt och högkvalitativt tvåkomponentslim som lämpar sig för många typer av applikationer. Produkten har bra temperaturbeständighet, torkar snabbt och kan slipas efter 55 minuter. Multi Repair SL lämpar sig perfekt för reparationsarbeten som kräver skruvning eller gängning i produkten efter applicering. Produkten kan även enkelt målas över.

Förutom trälim passar det även för många andra applikationer

Multi Repair SL är lämplig för många typer av ytor såsom sten, många typer av trä, betong, EPDM, keramik, glas, plast, metall, etc. Multi Repair SL är också idealiskt lämpad för alla typer av applikationer som involverar träreparation . Förutom sin enkla efterbearbetning kan produkten även perfekt bearbetas på många svårare träslag, som teak. På grund av dess något längre öppningstid på 8 minuter har du tillräckligt med tid för en exakt finish.

Bearbetning med olika verktyg

Multi Repair SL kan bearbetas med 2-K Mixer Gun PQ. Detta är en högkvalitativ pistol, som är idealisk för placering i alla typer av positioner på grund av sin låga vikt. Du kan också välja mellan två typer av munstycken. Den normala 2-K blandarmunstycke och 2-K blandarmunstycke HV. HV står för hög viskositet. Detta gör att de något tjockare 2-K-produkterna är lättare att bearbeta, på grund av de lite större kamrarna i detta munstycke. Om du väljer ett mer ekonomiskt munstycke där mängden kvar i munstycket är lägre, välj då det vanliga 2-K mixermunstycket.

Artikelnummer: 502453
Färg: Natur | Förpackad per 24 | Innehåll: 50 ML