Actueel

Upptäck kraften med krympslang med våra krymp- och tätningshylsor

Som proffs i branschen vet du hur viktigt det är att skydda och isolera elanslutningar, rör och kablar. Det är därför vi är glada över att kunna presentera vår senaste innovation: Shrink & Seal Sleeves. Dessa högkvalitativa värmekrymphylsor, med ett krympförhållande på 3 till 1 och tillgängliga i sex storlekar, ger dig det ultimata skyddet för ett brett utbud av professionella applikationer.

Krymptätningshylsor - PremTech

Kraftfullt skydd

Våra krymp- och tätningshylsor är speciellt utformade med yrkesmännens behov i åtanke. Tillverkade med material av högsta kvalitet ger de tillförlitligt skydd även under de mest krävande förhållanden. Oavsett om det är extrema temperaturer, fukt, kemikalier eller nötning, kan du lita på dessa värmekrymphylsor för hållbarhet och optimalt skydd. De ger en tät och vattentät tätning, oavsett förhållanden.

Mångsidighet i storlek

Vi förstår att varje professionell situation är unik och kräver specifika dimensioner. Det är därför vi erbjuder våra Shrink & Seal Sleeves i sex olika storlekar, så att du alltid kan hitta den perfekta passformen. Från små anslutningar till större kablar, du kan lita på att våra krympslangar ger ett säkert och pålitligt skydd för att uppfylla dina professionella krav.

Enkel installation

Vi vet att tid är dyrbar för proffs som dig. Det är därför vi har sett till att installationsprocessen av våra krymp- och tätningshylsor är snabb och enkel. Du placerar helt enkelt krympslangen över föremålet som ska skyddas och värmer det med vårt Hot Air Tool Pro. Denna avancerade värmekälla, speciellt designad för våra krympslangar, säkerställer en jämn och kontrollerad värmefördelning, vilket säkerställer att slangen krymper perfekt och bildar en tät tätning.

Sleeve Station: Allt perfekt tillsammans

För att göra din arbetsplats ännu mer effektiv har vi utvecklat Sleeve Station. Denna specialmodul är designad för att passa perfekt med alla våra krymp- och tätningshylsor. Sleeve Station ger inte bara en bekväm förvaringslösning för alla dina krympslangar i olika storlekar, utan den har också integrerat förvaringsutrymme för en sax och vår Hot Air Tool Pro. På så sätt har du allt du behöver inom räckhåll och du kan hänga upp modulen efter önskemål, så att din arbetsplats förblir organiserad och överskådlig. Fråga din representant!