Håll dina fönster, glas och speglar streckfria med våra
professionell fönsterputsare

professionell fönsterputsare

Lider du också av ränder efter att du putsat fönster, glas eller speglar i din verkstad eller tjänstebil?

Du känner säkert igen det? Efter rengöring av fönster, glas eller speglar på ditt kommersiella fordon eller verkstad ser du fortfarande smuts och/eller ränder. Föroreningen är sådan att den inte kan avlägsnas med något glasrengöringsmedel eller så är glasrengöringsmedlet inte tillräckligt kraftfullt för att rengöra ränderfritt. Smuts och/eller ränder finns kvar. Det här är inte vad du vill. Du vill ha en produkt som putsar fönstren ordentligt på en gång. Många andra glasrengöringsmedel lämnar ibland rester eller innehåller vissa ämnen som kan orsaka skador på (fönster)gummin eller i slutändan till och med skada färg och i slutändan orsaka korrosion.

Vår professionella fönsterputsare; Glas Clean Plus är säkert

Vår professionella fönsterputsare är kraftfull och lämnar inga ränder. En kraftfull professionell fönsterputsare underskattas ofta på arbetsplatsen. Samtidigt som du som proffs vet att en bra produkt gör skillnad i din bransch. Glass Clean Plus är också säker. Fönsterputsaren är fri från CLP-skyltar. Fönsterputsaren kan även användas som allmänstädare. Överväg också att rengöra rostfritt stål, vilket ofta är svårt. Detta kan också göras perfekt och strimmfritt med Glass Clean Plus.

Kan även användas som allmänrengöring

Den professionella fönsterputsaren är enkel att använda och har en färdig-att använda formel. Du behöver alltså inte späda med vatten till exempel. Som nämnts kan du även använda produkten som ett allmänt rengöringsmedel. Det gör att den förutom att putsa dina fönster, glas och speglar även kan användas på andra släta ytor.

IT Utvändig rengöring av din bil

Denna mångsidiga produkt är också lämplig för rengöring av dina fordon, både invändigt och exteriört. Tar bort släta ytor Glas Clean Plus ditt inre och yttre från smuts, fett, nikotin, men även lim och silikonrester, rengörings- och vaxrester. Det kan även ses som ett professionellt rengöringsmedel/avfettningsmedel, med vilket man rengör, avfettar eller avfettar ytan innan man klistrar till exempel folier eller klistermärken. Tänk på reklambranschen.

Slutsats

Denna mångsidiga professionella fönsterputsare, även avfettningsmedel, Glas Clean Plus, bör inte saknas i någon arbetsmiljö. I vissa fall kan det också vara ett säkert alternativ till många avfettningsprodukter som innehåller skadliga avdunstande ämnen. Du föredrar att använda denna produkt i kombination med vår Glas rena handdukar PQ.