Reparera för stort eller felaktigt borrhål med vår vätskeskruvhållare

Vill du enkelt och effektivt reparera ett för stort eller felaktigt borrhål?

Du känner säkert igen det. Du arbetar med ett jobb på plats; till exempel under ett renoverings- eller hållbarhetsprojekt eller så har du precis flyttat och stöter på en rad utmaningar, som hål i väggar som är för stora eller felaktigt borrade. Du vill reparera dessa hål. Och gärna på ett enkelt och effektivt sätt, utan för mycket krångel och utan att använda för mycket material. Vi har vår flytande skruvhållare i vårt sortiment för dig. Läs snabbt vidare.

vätskeskruvhållare

Vår flytande skruvhållare; Vätskeplugg

En plugg är ett verktyg som används för att fästa ett föremål på ett icke-elastiskt material. Pluggar placeras normalt i ett exakt passande hål i det icke-elastiska materialet. Vår vätskeskruvhållare är en snabbhärdande vätskeplugg, som är enkel att använda för många typer av installationsarbeten. Produkten fäster på många ytor, såsom gipsskivor, betong (natursten, kalksandsten, keramik, trä och isoleringsskivor). Vätskeplugg är en utmärkt ersättning för många typer av pluggar. Det sparar mycket arbete och tid att du inte först behöver leta efter rätt storlek eller rätt typ av plugg (det finns en mängd olika typer och applikationer)

Mycket lämplig för hålrum i kombination med universalsilhylsorna

Den är också mycket lämplig för ihåliga utrymmen; speciellt i kombination med den universella sikthylsor. Silhylsorna finns i olika storlekar. Så den ultimata produkten att använda som multifunktionell plugg och för att reparera hål som är för stora eller felaktigt borrade.

En tvåkomponent polyuretan

Vätskeplugg, vår flytande skruvhållare, är en tvåkomponents polyuretan. Det betyder att den består av en A- och en B-komponent, A-komponenten är polyuretanbas och B-komponenten är härdaren. Efter härdning är produkten resistent mot fukt och många typer av lösningsmedel och kemikalier, har mycket god stabilitet och har utmärkta spaltfyllande egenskaper.

Egenskaper för vår vätskeskruvhållare

Efter applicering Vätskeplugg kan snabbt slipas, bearbetas och målas över. Den fäster sig på grund av sin brusande egenskap. Om du föreställer dig att torktiden bara är 5 minuter och öppentiden är 40 sekunder, så är jobbet gjort på nolltid. Produkten har också en draghållfasthet på 35Mpa (350kg cm2). Dessutom är produkten VOC-fri. VOC är den engelska förkortningen för Labila organiska blandningar, den holländska termen är VOS Labila organiska blandningar. Numera är detta ett väsentligt ämne i renoverings- och hållbarhetsprojekt där, förutom miljön, även människors hälsa är central.

Efter att ha använt Vätskeplugg vi råder dig att skära bort eventuell överflödig produkt. Detta kan göras inom några minuter med en snäppkniv, efter en längre tid är det klokt att ta bort den mekaniskt, till exempel med hjälp av ett multiverktyg med sågblad.

Slutsats

 Vill du enkelt och effektivt reparera hål som är för stora eller felaktigt borrade kan du göra det med vår Vätskeplugg.