Vår omtänksamma garagetvål
rengör dina smutsiga händer

Du känner säkert igen det? Efter att ha arbetat i din verkstad, garage, tryckeri eller någonstans på plats (till exempel målare) är dina händer smutsiga. Dina händer är smutsiga på grund av användning av fett, fett, olja och bränslen etc. Tyvärr räcker det inte med vanlig tvål. Du vill ha dina händer noggrant rengjorda på en gång med den bästa verkstadssåpan. Eftersom du tvättar händerna flera gånger om dagen vill du naturligtvis att tvålen ska vara väldigt hudvänlig, förutom att ha en kraftfull effekt. Det du behöver då är Applicera tvål NF.

applicera tvål nf

Vår verkstadsåpa; Apply Soap NF är miljövänlig

En kraftfull rengöringstvål är ofta underskattad på arbetsplatsen. Medan dess användning fortfarande sker flera gånger om dagen i din verkstad. De Applicera tvål NF är också miljövänligt. Verkstadsåpan är lösningsmedelsfri och innehåller inte sand eller plastkorn som skrubb utan malda olivstenar. Detta kommer att förhindra att avloppet täpps igen. Verkstadssåpan är dessutom ekonomisk att använda och har en unik fräsch doft som alla upplever som behaglig.

Användning av vår verkstadsåpa

Vår verkstadssåpa, även kallad garagetvål, är trevlig att använda. Ta en liten mängd tvål på handen. För att få en bra rengöring rekommenderar vi att tillsätta lite ljummet vatten. Skum skapas som ger händerna en mjuk känsla. Gnugga sedan händerna väl. Skölj sedan händerna med ljummet vatten.

Du kan hänga verkstadssåpan var som helst i din verkstad.

Förutom den Applicera tvål NF du kan också beställa tillhörande artiklar, såsom pumpen och pumphållaren. Dessa artiklar kan beställas separat. Garagetvålhållaren är lätt att fästa på valfri plats i din verkstad. Hållaren levereras inklusive skruvar och pluggarSkulle du hellre ta tvålen med dig på plats? Då är det också möjligt! Pumpen har ett stadigt handtag och är därför lätt att bära.

Slutsats

Denna verkstadsåpa bör inte saknas i någon verkstad, vår välrengörande och vårdande Apply Soap NF.