Multifunktionell interiörrengörare med skum

multifunktionell interiörrengörare

Letar du också efter en multifunktionell interiörstädare?

Tycker du också att det är irriterande att behöva använda flera rengöringsprodukter för att rengöra din interiör? Vill du också ha en multifunktionell interiörstädare? Vi har vår multifunktionella inredningsrengörare MED skum i vårt sortiment. Läs snabbt vidare.

Vår multifunktionella inredningsrengörare: Foam Clean Plus

Vår multifunktionella interiörrengörare är en mycket kraftfull skumrengörare, tack vare sin speciella sammansättning. Tack vare det mycket stabila skummet tillåter den till och med problemfri rengöring på vertikala ytor, som inklädnader och liknande. Produkten är idealisk för rengöring av klädsel, textilier, instrumentbräda och andra plastdelar. Förutom sina fantastiska rengöringsegenskaper lämnar den även en mycket behaglig doft som tar den kompletta städupplevelsen till en högre nivå.

En behändig sprayburk med stabilt skum

De Foam Clean Plus är lätt att använda och finns i en praktisk aerosolförpackning på 500 ml. Man sprejar produkten på klädseln eller på plastdelen, varefter den bildar ett stabilt skum med lång exponeringstid. Detta gör att föroreningen kan avlägsnas effektivt. Ta sedan bort resten av skummet med vår UniWipes LV of Rengörg Handdukar PQ, vilket resulterar i ren klädsel med en underbart fräsch doft. Detta tar hela städupplevelsen till en högre nivå. Vi råder dig alltid att först prova produkten på ett oansenligt område.

Andra applikationer, såsom rengöring av ljusföroreningar på väggar och/eller tak

Foam Clean Plus kan även användas för rengöring av lätta föroreningar på väggar och/eller tak, tack vare dess droppfria egenskaper. Produkten är också idealisk för användning inom inredning, köksinstallation och rengöring av släta ytor. Vi rekommenderar vår Glass Clean Plus för streckfri rengöring av glas.

Slutsats

Denna mångsidiga multifunktionella interiörrengörare, Foam Clean Plus, är oumbärlig i alla branscher! Med sin kraftfulla skumformel och olika användningsområden ger produkten en effektiv och bekväm lösning för alla dina rengöringsbehov.