Att maskera olika ytor blir en barnlek hos oss omfattande sortiment av multifunktionell tejp

1. Maskering av känsliga ytor

Du känner igen det. Man vill maskera av en viss yta, till exempel tapeter. Tapeter är som bekant en väldigt känslig yta som lätt skadas. Maskeringstejpen för hem-trädgård och kök är inte lämplig för detta. Problem uppstår ofta, särskilt när man försöker ta bort dessa tejper. Detta orsakar irreparabel skada på tapeten eller andra ytor.

multifunktionell tejp

Möt vår Maskeringstejp Lila PQ. Vi har en multifunktionell självhäftande tejp i vårt sortiment som du kan använda på en känslig yta, som tapeter. Vi rekommenderar även vår på nylackade och/eller målade ytor Maskeringstejp Lila PQ.

Denna maskeringstejp är en högkvalitativ, lågklibbig maskeringstejp, gjord av tunt washipapper och tryckkänslig akryl. Den har en låg initial vidhäftningskraft och lämnar inga limrester när den tas bort. Så det kan tas bort enkelt och säkert. Och trots att den är lätt att ta bort ger denna tejp ett mycket jämnt resultat under målningsarbetet och med rätt applicering (med tejprulle) kommer ingen färg att krypa bakom tejpen.

De Maskeringstejp Lila PQ finns i olika storlekar.

2. Maskering av ojämna ytor

Jag är säker på att du också känner igen detta scenario? Du vill maskera en yta som har brister. Detta blir svårt med maskeringstejp för hem och trädgård. Den fäster inte bra på grund av ojämnheterna och små glipor skapas mellan tejpen och ytan. Detta gör att färg läcker ut på ytan.

Vi har en multifunktionell tejp i vårt sortiment som förhindrar läckage. Det här är Maskeringstejp grön. Den relativt tjocka maskeringstejpen absorberar perfekt defekter, vilket gör denna tejp lämplig för många typer av applikationer. Det är också en fantastisk tejp för att fästa gipsmatta på till exempel golv; den är mycket stark och kan ändå tas bort utan problem. Men denna produkt är också perfekt för användning på en yta som natursten.

En annan bra applikation är att tejpen även är extremt lämplig för att bunta ihop saker (tänk på ribbor, golvlister, stållister etc.) och att den enkelt kan tas bort i efterhand utan klisterrester. tejp är ett problem.

De Maskeringstejp grön är tillverkad på basis av kräpppapper och hartser, är UV-beständig i upp till 3 veckor och har en flexibilitet på 10 %, vilket gör tejpen lätt att placera.

De Maskeringstejp grön finns i olika storlekar.

3. Mycket tät maskering av ytor och/eller målade kanter

Det senare scenariot är förmodligen inte okänt för dig. Du vill maskera av din yta och/eller måla kanterna tätt. Detta ger ofta inte heller önskad effekt med en hem-trädgård-och-kök maskeringstejp. Tejpen går sönder, så det finns inga rena linjer. Denna tejp kan också sitta kvar under en längre tid utan att lämna kvar limrester, även för utomhusbruk. vilket band kan du använda i den här situationen?

Naturligtvis har vi också svaret på denna fråga och en passande produkt för dig i vårt sortiment. En multifunktionell tejp, den Maskeringstejp Guld PQ. På grund av den speciella sammansättningen av denna tejp är produkten mycket motståndskraftig mot rivning på både änden och sidorna. Det här är precis vad du letar efter!

Den multifunktionella självhäftande tejpen är en maskeringstejp av högsta kvalitet gjord av tunt washipapper och tryckkänslig akryl.

De Maskeringstejp Guld PQ finns i olika storlekar.

beredning

Innan du använder våra maskeringstejper måste du naturligtvis se till att ytan är helt ren och fri från fett. För detta använder du vår UniSolve Spray of Plasto rengöringsmedel.

Efter att ha applicerat rätt maskeringstejp, tryck på den ordentligt för att aktivera det tryckkänsliga lagret. Maskeringstejpen är inte lämplig för fuktiga eller våta ytor.

Slutsats

Nu när du har gjort rätt val för att maskera din yta och/eller målade kant önskar vi dig lycka till med ditt projekt.