effektivt avlägsnande av rost och kalk med vår Power Cleaner syrarengörare

Lider du av blixtrost på maskiner eller din arbetsbänk? Eller är ditt handfat plågat av envis kalk? Upptäck kraften i vår Kraftrenare, vår syrarengörare som effektivt tar itu med alla dessa problem.

PowerCleaner

Flugrost och kalkavlagringar: ett vanligt problem

Rost och kalk är vanliga utmaningar, särskilt i intensivt använda arbetsområden. En arbetsbänk som har repats genom åren visar ofta tecken på blixtrost, medan diskbänkar i verkstaden är benägna att få kalkavlagringar. Ett kraftfullt och surt rengöringsmedel är nödvändigt för grundlig rengöring och borttagning av dessa oönskade fläckar.

Power Cleaner: din rena lösning

vår Kraftrenare är ett koncentrerat rengöringsmedel baserat på svavelsyra och ammoniumbifluorid. Denna kombination gör det möjligt att effektivt ta bort envisa fläckar och avlagringar. Den praktiska 1-liters sprayflaskan gör appliceringen enkel. Power Cleaner kan användas ren eller utspädd upp till 1:25 och den är en idealisk ersättning för aggressiva rengöringsmedel som innehåller saltsyra.

Mångsidig användning: inte bara för blixtrost

Power Cleaner, vårt sura rengöringsmedel, är inte begränsat till att ta bort rost och kalk. Det är också en utmärkt hjulrengörare för fordon som är på vägen varje dag. Smutsansamlingen på fälgar, orsakad av väderpåverkan och vägsmuts, kan hanteras utan ansträngning. Spraya helt enkelt det sura rengöringsmedlet på fälgen, borsta och skölj med ljummet vatten så ser dina fälgar ut som nya igen.

Tillämpningar inom olika sektorer

Mångsidigheten hos Kraftrenare sträcker sig bortom verkstäder och garage. Förutom att effektivt ta bort rost och kalkavlagringar kan syrarengöringen även användas inom följande sektorer. Det är ett oumbärligt rengöringsmedel inom sektorer som tekniska tjänster, simbassänger, metallbearbetning, bryggerier och sjöfart. Den tar inte bara bort ytrost och kalkavlagringar utan kan även användas för att rengöra fogtätningar och undervattenskärl.

SLUTSATS

Lider du av envisa fläckar, som lätt rost eller kalk? Vill du att dina maskiner, flotta eller fartyg ska se ut som nya igen? Använd sedan den praktiska och effektiva Power Cleaner. Ett oumbärligt verktyg för grundlig rengöring och ett fräscht utseende. Eftersom Power Cleaner är en syrabaserad produkt kan den uppnå fantastiska resultat. Det är dock också viktigt att du alltid testar om produkten inte påverkar din yta. Power Cleaner kan vara ett kraftfullt rengöringsmedel i vissa situationer.