Underhåll och smörj olika delar av dina maskiner hos oss trögflytande krypfett

Det idealiska viskösa krypfettet för alla dina maskiner

Ditt företag innehåller olika maskiner med roterande, rörliga, gångjärnsförsedda eller glidande delar. Du vill uppenbarligen att dessa maskiner ska hålla länge. Förutom intensiv och daglig användning, som de naturligtvis är avsedda för, behöver dessa maskiner också underhållas på rätt sätt. Och i synnerhet smörjningen av de olika belastade delarna, såsom ett kugghjul, ett gångjärn, kedjor, spindlar, gliddelar etc. Till detta använder du vårt mångsidiga och trögflytande krypfett. Multifett.

trögflytande krypfett

Visköst penetrerande fett; att appliceras som en flytande substans

På grund av den speciella formuleringen kommer den till och med att krypa till svåråtkomliga ställen och ändå ge ett fast fett som stannar kvar efter att drivmedlet har avdunstat. Multi Grease är ett extremt högkvalitativt fett som är idealiskt som ett universellt smörjmedel på grund av dess utmärkta tryck- och temperaturbeständighet. Initialt flytande vid applicering, så att den kan tränga djupt in mellan delarna. När lösningsmedlet har avdunstat finns ett fint fast och trycktåligt fett kvar. Dessa egenskaper gör Multi Grease extremt lämplig för att smörja delar där metall skaver på metall. Multifett är idealisk för smörjning av dörrspärrar, fönstermekanismer, pedaler, gångjärn, växlar, bromsdelar, lager etc. där det är viktigt att smörjningen sker mellan och inte på metallen.

Produkten är viskostatisk

Multi Grease är också viskostatisk; det vill säga att egenskaperna bibehålls över ett brett temperaturområde, vilket alltid garanterar optimal smörjning. Multi Grease är mycket resistent mot högt tryck och höga temperaturer från -20°C till +155°C (topplast på +220°C). Det unika med vårt Multi Grease är att det anpassar sig omvänt till temperaturen, normalt blir ett fett tunnare vid högre värme (Multi Grease blir tjockare) och vid kyla blir ett standardfett normalt styvt och styvt och Multi Grease förblir mer flexibelt.

En multifunktionell produkt

På grund av sin speciella sammansättning och tillsatta tillsatser är vårt trögflytande krypfett vattenavvisande och ger ett bra skydd mot korrosion samtidigt som gummi och plast inte påverkas. På grund av sin milda sammansättning och motståndskraft mot svaga syror är produkten även lämplig för många typer av plaster. Dessutom är produkten ljus i färgen, vilket gör den perfekt att använda på synliga delar. Det är också en produkt som kan användas som en bättre variant av så kallade kedjesprayer

Användningen av vårt trögflytande penetrerande fett; Multifett

Naturligtvis måste du först rengöra ytan noggrant (för detta rekommenderar vi att du använder vår UniSolve Spray of Delrenare före användning), torr och "fri från fett". Detta gör att Multi Grease kan göra sitt jobb bra. Det trögflytande krypfettet kommer i en praktisk sprayburk med munstycke, vilket ger ett riktat spraymönster. Skaka burken väl före användning. Spraya direkt på den del som ska smörjas och låt slockna en kort stund.

Slutsats

Tack vare sin penetrerande och viskosatiska förmåga är Multi Grease den idealiska partnern, även i svåra situationer, som ett trögflytande krypfett för att smörja olika belastande delar av din maskin!