Täta takgenomföring med vår
Tätning & lim

Stormskador kan ibland orsaka besvärliga läckor på taket. Sådana läckor blir ofta uppenbara under kraftiga regnskurar eller under vinterförhållanden. För att hantera och till och med förhindra dessa läckor är det viktigt att täta takgenomföringen. För att hjälpa dig med reparationer och underhåll är vår Seal & Glue, ett enkomponents limfogmassa, den idealiska lösningen.

Täta takförsörjning

Seal & Limma enkomponent tätningsmedel

Mångsidigheten i vårt kit ligger i det faktum att du kan applicera det på olika material, såsom bitumen, takpapp, metall, trä, sten, gips och mer. Den förblir flexibel och har en hög slutstyrka, även vidhäftande på fuktiga ytor.

En oumbärlig länk för allvarliga läckor
Vid större läckor Tätning & lim ett absolut måste. Denna variant, baserad på MS Polymer, har en draghållfasthet på inte mindre än 2,20 N/mm² och en flexibilitet på 400 %. Dessa egenskaper i kombination med dess goda vidhäftning till de vanligaste materialen som används på tak, gör Seal & Glue till det bästa valet i vanliga och svåra situationer.

Vi använder Sealer Gun för att enkelt applicera Seal & Glue. Denna tätningspistol är perfekt för både Seal & Glue och Seal & Glue Strong.

Slutsats.

Att täta en takgenomföring korrekt är avgörande för att förhindra läckor. Att använda en självhäftande produkt som är lämplig för användning på de flesta material som används på tak är också viktigt. Med vår Seal & Glue har du en produkt som passar för olika ytor. Om du vill ha en öppen tätningspistol är det bäst att använda vår Bonding Gun, men om du föredrar en stängd applikator kan du använda vår Seal Gun att satsa. Om du vill ha mer bekvämlighet och vill bearbeta Seal & Glue enkelt, då har vi den bästa lösningen med Sealer Gun Special.