Byta ut eller reparera gångjärnet? Det är möjligt med vår Multi Repair 50 ml.

Det kan vara ett vanligt problem: du vill måla eller byta ut en innerdörr och ta bort gångjärnet, men denna process kan skada dörren. Resultatet? Dörren passar inte längre som den ska, hänger snett eller stänger inte längre som den ska. Lyckligtvis är det inte ett komplicerat jobb att byta ut ett gångjärn. Den goda nyheten är att du enkelt kan göra detta själv, utan att behöva en borr eller insexnyckel.

Reparera ditt gångjärn snabbt och effektivt.

Tack vare vår Multi Repair 50 ml, ett starkt, flexibelt, högkvalitativt 2-komponentslim, kan du byta ut ditt gångjärn snabbt och effektivt. Detta lim är lämpligt för ett brett spektrum av applikationer och erbjuder utmärkt temperaturbeständighet. Dessutom torkar den på bara 45 sekunder och kan slipas efter 15 minuter. Det reparerade skruvhålet behåller sin ursprungliga styrka, så att din dörr kan stängas smidigt och rakt igen.

Multi Repair 50 ml lätt att använda.

Att använda Multi Repair 50 ml är extremt enkelt. Applicera limet på skruvhålet som ska repareras och vänta bara 45 sekunder tills det torkar. Placera sedan det nya gångjärnet i skruvhålet så att det passar perfekt. Som tidigare nämnts behåller skruvhålet med det nya gångjärnet sin ursprungliga styrka. Detta gör Multi Repair 50 ml idealisk för reparationsarbeten där skruvning eller gängning är nödvändig.

Mångsidiga applikationer möjliga.

Det som gör detta lim ännu mer användbart är att det inte bara lämpar sig för träreparationer, utan även för många andra ytor, såsom sten, olika träslag, betong, EPDM, keramik, glas, plast och metall. Detta gör Multi Repair 50 ml mångsidig och erbjuder lösningar för olika situationer. Dessutom kan denna produkt appliceras utan ansträngning även på svårbearbetade träslag, som teak.

Slutsats.

Kort sagt, med vår Multi Repair 50 ml du kan enkelt och snabbt byta ut ditt gångjärn och utföra många andra reparationer på olika material. Det är ett användbart och pålitligt verktyg för att säkerställa att dina dörrar fungerar smidigt och problemfritt igen. Tveka inte att prova vår produkt för alla dina reparationsbehov.