Ta bort fett från din yta med vår Avfettningsmedel av plast

Ta bort fett från ytor på ett säkert sätt som det första steget i bearbetningsprocessen

Du kommer att känna igen det! Du vill måla eller limma något. Vid målning, där man vill ha ett optimalt färgskikt, är det avgörande att göra ytan helt fri från fett och smuts. Oavsett material, som trä, sten, kakel, plast, folie eller metall. Utan att först avfetta och ta bort damm från ytan kommer du att uppleva problem i efterhand, som dålig vidhäftning, sprickbildning, missfärgning och flagning av färgen. Genom att först rengöra och avfetta ytan noggrant kan du njuta av det nya lagret längre. Du använder detta för detta Plasto rengöringsmedel som ett idealiskt och säkert avfettningsmedel.

Plasto rengöringsmedel

Speciellt utvecklad för rengöring av plaster som genomgår ytterligare behandling

Plasto Cleaner är ett avfettningsmedel som är speciellt utvecklat för rengöring av plaster som genomgår ytterligare behandling. På grund av sin unika sammansättning tränger produkten säkert djupt in i plastens porer. Plasto rengöringsmedel avdunstar snabbt och lämnar inga rester. Vår plastavfettning är också antistatisk och tar bort limrester, olja, fett, smuts och silikon. Och är lämplig för nästan vilken plast som helst.

I nya situationer rekommenderar vi verkligen denna plastavfettning Plasto Cleaner

I nya situationer för tätning rekommenderar vi att du definitivt väljer Plasto Cleaner. Vid renovering och/eller borttagning av gamla tätningsrester rekommenderar vi att man använder ett annat val av avfettningsmedel, nämligen vår Unisolve Spray.

Användning av plastavfettningsmedel Plasto Cleaner

Det finns många applikationer tänkbara med vår säkra/vänliga avfettningsmedel. Vi rekommenderar att du använder Plasto Cleaner som det första steget i processen Fogtätningssystem från PremTechnär det gäller en ny situation. Även inom simbassängskonstruktion som förbehandling av tätningsmedel och/eller lim och för limning av folie och/eller montering av olika genomföringar eller belysning i folie. Det är också ett perfekt avfettningsmedel, som säkert kan användas på alla typer av material som finns inom sektorer som interiörkonstruktion, monterkonstruktion och reklambranschen.

SLUTSATS

Att ta bort fett och smuts från din yta med vår Plastic Degreaser, som första steg, ger dig fantastiska resultat i uppföljningsprocessen.