UniSolve Spray: lösningen för att avlägsna rester av silikontätningsmedel och rengöring/avfettning

utmaning 1: ta bort gamla rester av silikontätningsmedel 

Vid renoveringsprojekt stöter man ofta på gamla silikonfogsömmar eller fogmassarester. Att ta bort dessa rester av silikontätningsmedel kan vara ett svårt jobb och du behöver en effektiv produkt som enkelt löser detta problem. 

Utmaning 2: rengöring och avfettning av ytor 

Innan du kan applicera nya tätningsfogar i till exempel ett badrum är det nödvändigt att avfetta och rengöra ytan ordentligt. Du letar efter en produkt som lämpar sig för olika ytor och förbereder dem optimalt för vidare bearbetning. 

Silikontätningsmedelsrester avlägsnande och rengöring/avfettningsmedel: UniSolve Spray!

unisolve spray tätningsmedel rester remover

Lösningen: UniSolve Spray 

UniSolve Spray är den unika produkten som löser båda utmaningarna. Den har utvecklats speciellt för att: 

  • Ta bort rester av silikontätningsmedel 
  • För att rengöra och avfetta olika ytor 

Fördelar med UniSolve Spray

  • Mångsidig användning: Lämplig för att ta bort rester av silikonfogmassa, limrester, fett, tektyl, olja, vax och silikon. 
  • material: Påverkar inte de flesta färg- och plasttyper. 
  • Användarvänlighet: Långsam avdunstning och avdunstar helt, vilket gör den lätt att använda. 
  • tillämpningar: Utmärkt för sanitära och industriella miljöer. 

UniSolve Spray erbjuder en bekväm och pålitlig lösning för både gör-det-själv- och proffs som konfronteras med envisa tätnings- och limrester. Den effektiva driften sparar tid och ansträngning samtidigt som resultatet blir optimalt. 

Andra applikationer 

Efter rengöring av ytan med UniSolve Spray kan du fortsätta med tätningen av till exempel sanitetsutrymmen med PremSeal. Denna produkt är idealisk för badrum och industriella applikationer. Tillsammans med UniSolve Spray bildar PremSeal en kraftfull duo för olika situationer. 

Dessutom fungerar UniSolve Spray perfekt med Tätning & lim en Seal&Glue Stark, tack vare det speciella Switch Straw som låter dig växla mellan ett riktat sprutmönster och en bred finfördelning. 

UniSolve Sprays mångsidighet gör den till ett oumbärligt verktyg i vilken verktygslåda som helst. Oavsett om det gäller rengöring av ytor för målning, förberedelse av sanitetstätningar eller borttagning av olje- och fettrester i industrimiljöer är UniSolve Spray alltid redo. 

Slutsats 

Letar du efter en mångsidig produkt som inte bara tar bort tätningsrester, utan också fungerar som ett rengöringsmedel och avfettningsmedel för olika ytor? Välj då UniSolve Spray! 

användning UniSolve Spray för ett effektivt och effektivt tillvägagångssätt för både borttagning av tätningsmedel och rengöring, och gör ditt jobb mycket enklare. Tack vare sina unika egenskaper och breda användbarhet erbjuder UniSolve Spray den perfekta lösningen för proffs och gör-det-självare som söker kvalitet och tillförlitlighet.