Du letar efter en bra, universell, men Delikat skimmer? Lita på vår finstädare!

En delikat skummare som avfettar både ytor och delar!

Det finns alltid ett behov av en bra och universell produkt som avfettar olika ytor och delar. Och det lämnar inget irriterande dis och/eller lager. Du vill inte heller att produkten ska reagera för aggressivt på ytan eller delar eller ens attackera dem. Detta kan vara ofördelaktigt vid efterarbete som limning, målning, tätningsmedel och/eller sprutning. Inget av detta är önskvärt. En annan irriterande egenskap är att de flesta produkter har en mycket stark lukt. Vi har den perfekta lösningen för allt ovan: vår ömtåliga skimmer Finstädare.

Delikat Skimmer

Kan även användas som rengöringsmedel

Vår Delicate skimmer eller vår Fine Cleaner är också mycket lämplig om du letar efter en produkt som tar bort envis smuts, som tjära, harts, bitumen och markörer mm. När du sprayar produkten ser du att produkten omedelbart gör sitt jobb. Produkten avdunstar inte särskilt snabbt, vilket gör den mycket ekonomisk och effektiv att använda. Den tar också bort markörrester och ny spraydimma etc Finstädare Extremt lämplig för att ta bort svåra produkter, såsom monteringspasta (keramik-, aluminium- och kopparpastor).

Avfettningsmedel som första förbehandling

Delicate Skimmer är det idealiska avfettningsmedlet som en första förbehandling innan du applicerar ett låsmedel eller flytande packning. Dessutom kan Finrengöringen även användas som avfettningsmedel vid olika tätnings- och/eller tätningsarbeten, där dessa kommer att utföras och där det är önskvärt att det är en produkt som avdunstar snabbare jämfört med UniSolve Spray.

tillämpningar

Vid användning av produkten i mindre utrymmen eller eventuellt inomhus är det en mycket behaglig produkt med tanke på den behagliga doften. Den kan även användas fantastiskt bra som avfettningsmedel för till exempel kedjor. Delicate Skimmer avdunstar mindre snabbt, men snabbare än standardprodukter. I kombination med Aerosol Brush fungerar vår Fine Cleaner sublimt! Den tar också bort tjocka fettlager/skorpor som ibland förekommer inom olika sektorer, såsom schakt, väg- och vattenbyggnad, LMB, offshore etc. Den tar även bort fläckar från olika typer av textilier. Detta inkluderar klädsel eller golvmattor i fordon som kan ha några olje- och/eller fettfläckar.

Lätt att använda

En av de främsta fördelarna med vår Delicate Skimmer är dess användarvänlighet. Förpackningen är designad för att göra produkten lätt att dosera, vilket förhindrar spill och säkerställer konsekvent applicering. Oavsett om du är en professionell som arbetar inom industrisektorn, eller en gör-det-själv-man som utför underhållsarbete i hemmet, är Fine Cleaner lätt att använda och effektiv i alla situationer.

Slutsats

Letar du efter ett bra och universellt avfettningsmedel och rengöringsmedel som kan användas på olika ytor och delar? Då behöver du inte leta längre! Lösningen är vår Delicate Skimmer Finstädare! Med sina mångsidiga tillämpningar, användarvänlighet, miljövänliga sammansättning och säkra användning är denna produkt ett måste för både proffs och gör-det-självare. Vänta inte längre och upplev kraften och effektiviteten hos vår Fine Cleaner själv.