Högkvalitativ rengöring av din luftkonditionering med vår Airco Cleaner

En luftkonditionering är oumbärlig nuförtiden

Luftkonditionering och olika klimatsystem är numera oumbärliga i dagens samhälle (fordon, bostäder). En luftkonditionering ger sval komfort under varma dagar och värme under kalla dagar. Efter att du har bestämt dig för att köpa en eller flera luftkonditioneringsapparater, oavsett om det är för dig själv eller dina kunder, är det viktigt att underhålla dem ordentligt.

luftkonditioneringsrenare

För att bevara din luftkonditionering, använd vår luftkonditioneringsrenare

Insidan av en luftkonditioneringsenhet blir smutsig med tiden. Det betyder att bakterier, svampar och smuts kommer att lägga sig på insidan av luftkonditioneringsenheten. Det gör att din luftkonditionering fungerar sämre och kan även orsaka hälsobesvär (förkylningar, luftvägsinfektioner etc.). För att säkerställa att luftkonditioneringen förblir ren och fortsätter att fungera korrekt, använd vår luftkonditioneringsrenare, Luftkonditioneringsrengörare. Vår produkt är mycket intressant inom följande branscher: installationsföretag av luftkonditionering/värmepumpar, kylteknik, bostadsrättsföreningar och parter som utför underhåll av ventilationssystem, luftkonditionering och/eller värmepumpar.

användning

De Luftkonditioneringsrengörare, även populärt kallad luftkonditioneringsrenare, är enkel och vänlig att använda. Det är ett aktivt skum för rengöring och desinficering av luftkonditioneringsapparater i fordon och byggnader. Men även för alla typer av luftkanaler och/eller lameller, som även finns i värmepumpar. Produkten appliceras direkt på förångaren. Inom mobilitetssektorn används ofta den behändiga slangen (luftkonditioneringsmunstycket) som medföljer. På så sätt förblir förångaren tillgänglig även i svåra situationer. Till exempel via luftkonditioneringens kondensavlopp som ofta sitter under fordonet. Det eliminerar och förhindrar obehagliga lukter orsakade av mikroorganismer. För luftkonditioneringsdelade enheter i byggnader och lokaler, när luftkonditioneringen har rengjorts med Airco Cleaner, rekommenderar vi att spjälorna i luftkonditioneringen lätt sköljs med vatten. Detta kan göras genom att använda Alkalisk tryckpump dimma det hela lätt. Detta förhindrar att droppbrickan på luftkonditioneringsenheten kommer i kontakt med luftkonditioneringsrenaren under onödigt lång tid.

Rengör utsidan av luftkonditioneringsenheten

Vi rekommenderar att du använder vår för att rengöra utsidan av luftkonditioneringsenheten Skumrengöring för alla ändamål eller, vid mycket kraftiga föroreningar, välj vår Indu Clean Citro.

Slutsats

Genom att bevara din luftkonditionering garanterar vi städning av högsta kvalitet med vår Luftkonditioneringsrengörare i kombination med All Purpose Foam Cleaner. Detta håller din luftkonditionering i optimalt skick och du njuter av ett behagligt inomhusklimat under alla årstider. Regelbunden användning av dessa produkter kommer att hålla din luftkonditionering igång effektivt, vilket både förlänger enhetens livslängd och ger en hälsosammare livsmiljö. Så för bästa prestanda och hållbarhet för din luftkonditionering, lita på våra professionella rengöringslösningar.