PremPlast Cleaner

Plastrengöringsmedel

Se pris
mer information
  • Mycket kraftfullt rengöringsmedel
  • Rengör djupt in i porerna
  • Perfekt för plastytor
  • Biologiskt nedbrytbar

Plastrengöringsmedel för att återställa till originalskick

Plastmaterial finns överallt i vårt moderna samhälle. Från våra hem och bilar till fritidsfordon som husvagnar. Dessa material, även om de är hållbara, är benägna att förorenas och skadas från dagligt slitage. Det är här kraften i vår plastrengöring kommer in i bilden.

PremPlast Cleaner är känt som ett ledande rengöringsmedel för plast. Men det som verkligen skiljer den åt är dess förmåga att även rengöra många andra material, djupt in i porerna. Oavsett om det gäller dragstången i en husvagn som utsätts för väder och vind eller plastramarna i ett hus som utsätts för dagliga föroreningar, är PremPlast Cleaner den idealiska partnern. Även svåra fläckar som svarta ränder från skor kan tas bort perfekt med denna produkt.

Att använda rätt verktyg kan göra stor skillnad i resultatet. Därför rekommenderas det starkt att kombinera PremPlast Cleaner med Cleaning Towels PQ och Nano svampar. Dessa verktyg ger en noggrann och jämn rengöring, särskilt på grova eller strukturerade ytor. För de extra svåra områden där standardsvampar helt enkelt inte klipper det, är en långhårig borste den idealiska lösningen.

Städning är bara halva striden. Skydd efter rengöring är avgörande för att förlänga plastens livslängd och hålla dem i toppskick. Det är vad den är till för PremProtect tagit fram. Detta specialdesignade skyddsskikt ger inte bara näring åt plast, vilket gör att de ser ut som nya igen, utan skyddar dem också mot skadliga yttre påverkan som UV-strålning, föroreningar och väderpåverkan. Dessutom ger den en lösning för spröda eller föråldrade plaster och gummin, vitaliserar dem och förlänger deras livslängd avsevärt.

Sammanfattningsvis, för dem som letar efter en pålitlig och effektiv lösning för att reparera och skydda plast, erbjuder PremPlast Cleaner och PremProtect tillsammans en underbar kombination. De ger inte bara en noggrann rengöring utan också ett hållbart skydd, vilket gör att plast ser ut som ny igen och håller längre.

Artikelnummer: Ej tillgänglig
Innehåll: 1000 ML, 5 L | Färg: Transparent | Förpackad per 12