Hem / lösningar / DreamClean rengöringskoncept

Dreamclean rengöringskoncept

  • Kan monteras på valfri plats
  • Innehåller två högkvalitativa komponenter
  • Även vårdande funktion

PremTechs DreamClean-koncept ger dig möjligheten att enkelt lansera ett komplett personlig hygienkoncept i din organisation. Detta koncept gör det möjligt för dig och/eller dina anställda att få tillgång till lösningar som bidrar till personlig hygien på valfri plats. Utgångspunkten för detta koncept var enkelhet. Kvalitet är en självklarhet för oss och att skapa kopplingar mellan utmaningar och lösningar ligger i vårt DNA.

HygiGel 70 är en handgel baserad på 70% etylalkohol som hygieniskt rengör händerna. Denna närande handgel fungerar inom några sekunder efter att ha gnuggats in i händerna. Utöver sina hygieniska rengöringsegenskaper ger HygiGel 70 också effektiv vård för dina händer genom att lägga till vårdande komponenter.

Inga allergiframkallande parfymingredienser har tillsatts produkten och produkten är fri från traditionella konserveringsmedel. Tillsatsen av de vårdande komponenterna säkerställer att du har avsevärt mindre risk för torra händer, även vid frekvent användning.

Power & Care Tvål

Power & Care Tvål

Power & Care Soap är en mycket kraftfull och hudvänlig handrengöring. Denna speciella kombination erhålls genom att tillsätta en esterblandning och en närande olja. Power & Care Soap är en krämliknande produkt och har en fräsch äppeldoft som lämnar en behaglig doft på händerna efter tvätt. På grund av tillsatsen av den speciellt formulerade majskärnan kommer i de flesta fall ingen hudirritation att uppstå vid frekvent användning. Power & Care Soap levereras i 350 ml tuber, som är lämpliga för hållarna, men finns även i 3 liters krukor.