Metal Bond

metall lim

  • Lätt att måla över
  • Mycket bra UV-beständighet
  • Fri från lösningsmedel och isocyanater
  • Hög draghållfasthet

Metalllim för proffsen

I den tekniska världen där starka kopplingar är avgörande, erbjuder Metal Bond en avancerad lösning för proffs. Detta 2-komponents metalllim, utvecklat på basis av metakrylatlim, är speciellt framtaget för krävande applikationer.

Kraftfull slutstyrka

Metal Bonds uttalade yttersta styrka gör den till ett viktigt val för proffs som arbetar med järnhaltiga och icke-järnhaltiga metaller. Den kemiska sammansättningen garanterar konsekventa, pålitliga bindningar, nödvändiga för industriella och tekniska tillämpningar.

Metalllim för olika applikationer

Metal Bonds kompatibilitet med en rad material som PVC, akryl, PC, PBTO, PU, ​​rostfritt stål, gelcoats, ABS, styren och epoxi understryker flexibiliteten hos detta lim för specialistprojekt.

Optimal förberedelse och säkerhet

Metal Bond kan appliceras utan primer i många situationer, vilket effektiviserar appliceringsprocessen. Dessutom är den fri från lösningsmedel och isocyanater, vilket främjar en säkrare arbetsmiljö. För optimalt resultat är det dock viktigt att ytorna som ska limmas är ordentligt avfettade. För detta ändamål Plasto rengöringsmedel (för plast) och UniSolve Spray rekommenderad. Det är alltid lämpligt att utföra ett kompatibilitetstest först.

Det är viktigt att betona att Metal Bond inte är avsett för vissa plaster, såsom PE och PP.

CV

Metal Bond är en avancerad produkt speciellt utvecklad för proffs inom tekniska och industriella sektorer. Med sin kraftfulla slutstyrka och flexibilitet i applikationer är det ett viktigt verktyg för dem som behöver pålitliga anslutningar i krävande situationer. Det är avgörande att följa rekommendationerna och bästa praxis för bästa slutresultat.

Artikelnummer: 502420
Innehåll: 50 ML | Färg: Vit | Förpackad per 24