Med vår Spack Recovery Spray du kan enkelt och snabbt reparera olika gips- och gipskonstruktioner

Har du en skadad putsad vägg eller vägg med putsarbete?

Du känner säkert igen det? Under ditt renoveringsprojekt stöter du på en skadad putsad vägg, en vägg med puts (puts) eller ett tak med struktur. Eller så finns det små hål och/eller sprickor i väggen. Du vill reparera dessa skador på ett sådant sätt att skadan inte längre syns. Med de flesta produkter ger detta inte den önskade effekten, eftersom det är en hal struktur. När allt kommer omkring vill du bevara strukturen i väggen eller taket. Möt vår senaste produkt inom detta område: vår Spack Recovery Spray; vår Spack reparation.

Spack reparation

Spack Recovery Spray; "Spack Repair"; lösningen för att reparera skadan osynligt

Spack reparation är en professionell unik PU syntetisk hartsdispersion, som kan användas för reparationer och anslutningar med puts och putsade väggar. Detta reparerar skadan och bevarar väggens eller takets struktur. Produkten erbjuder flexibilitet i strukturen från fin till grov, genom att justera skikttjockleken och sprutavståndet. Den är också idealisk för inomhusbruk. Du kan också avsluta en repa eller ofullkomlighet i nybyggnation som kan ha förbisetts, där det skulle bli för dyrt att anlita ett specialiserat företag för detta. Du kan enkelt förse tak eller väggar utan struktur med en finare eller grövre struktur. Dessutom är produkten också mycket lämplig för att reparera missfärgningar som uppstått i vit strukturfärg eller spack.

särdrag

Vår Spack Repair Spray eller vår Spack Repair fäster på vanliga byggytor. Den är idealisk för snabb och professionell efterbehandling av (luft)betong, kalksandsten, gips, stuckatur och trä, etc. Skador på befintliga gipskonstruktioner kan repareras utan ansträngning tack vare den korta torktiden för Spack Repair (dammtorrt) efter ca 30 minuter). Den kan målas över efter ca 60 minuter (beroende på antal lager). Basen för produkten är en vattenbaserad dispersion med syntetiska hartstillsatser. Produkten kan enkelt appliceras med hjälp av en sprayburk, vilket gör den lämplig för både professionella hantverkare och gör-det-självare.

Tillämpningar och användningsområden

Spack Repair är idealisk för olika applikationer i både bostads- och kommersiella byggnader. Oavsett om det gäller reparation av mindre skador i vardagsrummet, dekoration av tak i kontorsutrymmen eller uppdatering av väggar i butik, erbjuder Spack Repair en snabb och effektiv lösning. Produkten är också mycket lämplig för användning i områden med hög luftfuktighet, såsom badrum och kök, tack vare sin utmärkta vidhäftning och hållbarhet.

Slutsats

Vill du professionellt reparera mindre skador eller missfärgningar på nya eller nyrenoverade putsade väggar eller tak på ett ögonblick och osynligt? Letar du också efter en produkt som är ekonomisk och effektiv att använda? Sedan vår Spack reparation produkten du inte kan leva utan. Spack Repair erbjuder en högkvalitativ, hållbar lösning för att osynligt reparera skador, vilket får dina väggar och tak att se ut som nya igen.