Hem / Lufttät byggnad med PremTech

Lufttät byggnad med PremTech

Lufttätt byggande blir ett allt viktigare tema inom byggandet och kommer även fortsättningsvis att användas flitigt i många byggprojekt under de kommande åren. När man talar om lufttät konstruktion avser det oftast att begränsa energiförlusten så mycket som möjligt. När energiförlusten är begränsad når rummen i byggnader de önskade temperaturerna snabbare, vilket resulterar i lägre energiförbrukning och minskade CO2-utsläpp.

 

 

Energiprestanda

 

För att uttrycka byggnaders energiprestanda har regeringen myntat termen "EPC-värde". En byggnads EPC-värde uttrycker byggnadens energieffektivitet i ett antal. Alla nya byggnader byggda från 1 januari 2015 ska uppnå ett EPC-värde på 0,4. Från 2020 måste till och med ett EPC-värde på 0,0 uppnås. Det innebär att från 2020 kommer alla byggda bostäder att vara energineutrala.

 

 

PremTech den perfekta partnern

 

Eftersom PremTech har många års erfarenhet av tätning och limning och vårt sortiment är fullt anpassat till detta, har vi satt ihop ett perfekt system för att göra lufttät konstruktion enklare, effektivare och snabbare för dig. En kombination av tejper och en sprutbar MS-polymer skapar en verkligt unik kombination av produkter som sparar tid, pengar och säkerhet. Är du intresserad? Vi berättar gärna allt om det!