Kraftfullt skumrengöringsmedel
rengör nästan alla ytor

Multifunktionella applikationer

Du känner säkert igen det? Du ska rengöra in- och utsidan av olika glas- och plexiglasfönster (husvagnar och husbilar, lastbilar, städfordon etc.). Du vill också rengöra textilierna på till exempel husvagnar & husbilar eller klädseln på din flotta. Slutligen kräver även instrumentbrädan, plaststegen och andra plastdelar på dina maskiner och verktyg regelbunden rengöring.

skumrengöringsmedel skumrengöring för alla ändamål

En städare för alla

Du har många olika typer av rengöringsprodukter på hyllan. Men du föredrar faktiskt att ha en städare i din verkstad som kan användas på många olika ytor. Välj då vår kraftfulla skumrengöring, den Skumrengöring för alla ändamål 600 ml.

Kraftfull rengöring

Från och med nu behöver du bara en produkt för att rengöra olika typer av fläckar. Det kan röra sig om nikotin-, fett- och smutsfläckar på olika ytor som plexiglas, plastfönster i husvagnar och plast som till exempel hjulhus för lastbilar. Vår skumrengöring för alla ändamål 600 ml är ett kraftfullt skumrengöringsmedel som kan användas till olika tyger och klädselmaterial, som plast, läder, himmel, mattor etc. Den rengör även glas utan ränder.

Miljövänlig

Skumrengöringen är mer miljövänlig eftersom den är silikonfri. Basen är vatten, lösningsmedel och ytaktiva ämnen. Den lämnar också en otroligt fräsch citrusdoft, som alla upplever som behaglig.

Lätt att använda

Skumrengöringen är lätt att använda. Håll burken cirka 20 cm från föremålet eller ytorna du vill rengöra. Ett vitt skumlager skapas som du låter verka i några sekunder. Där smutsen finns kommer skummet att fungera; Det är här så kallade bubblor skapas. Efter detta, torka området med vår Rengöringshanddukar PQ (röd). Du kommer att bli förvånad över resultatet.

Inklusive applikation inom mobilitetssektorn

All Purpose Foam Cleaner 600 ml kan användas inom olika sektorer, men absolut också inom mobilitetssektorn. Tänk på husbils- och husvagnssektorn, lastbils- och bilsektorn. Du vill gärna kunna rengöra både invändigt och delvis utvändigt enkelt och snabbt.

Slutsats

Du kommer att bli förvånad över våra många applikationer och bekvämlighet Skumrengöring för alla ändamål 600 ml. Denna produkt bör inte saknas i din verkstad. Det ger en allt-i-ett-lösning för ett brett spektrum av rengöringsbehov. Välj bekvämlighet, effektivitet och ett glänsande resultat med vår kraftfulla skumrengöring.