Ceramic Grease EP

keramiskt fett

  • Skyddar mot korrosion
  • Innehåller inga metallpartiklar
  • Hög temperaturbeständighet
  • Högt tryckmotstånd

Keramiskt fett med hög tryck- och temperaturbeständighet? Vi har utvecklat denna produkt i form av Ceramic Grease EP. Ceramic Grease EP är en högkvalitativ, universellt användbar anti-kärv- och monteringspasta som har en mycket hög tryckbeständighet. Eftersom detta keramiska fett är berikat med keramiska partiklar har det mycket goda smörjegenskaper.

Keramiskt fett med oöverträffad hög temperaturbeständighet

Ceramic Grease EP skyddar mot korrosion och har vattenförträngande egenskaper. Tack vare sin unika sammansättning håller Ceramic Grease EP gängade anslutningar normala, även efter långvarig exponering för värme och atmosfärisk påverkan. En annan unik egenskap hos denna produkt är dess temperaturbeständighet. Motståndet mot kontinuerlig belastning är mellan -20°C till +140°C och topptemperaturmotståndet är inte mindre än +1200°C.

Avfetta underlaget

Innan du börjar applicera det keramiska fettet på önskad yta är det viktigt att du avfettar ytan väl. PremTech har tagit fram två perfekta produkter för detta. De Delrenare är ett snabbt och kraftfullt avfettningsmedel som kan användas när hastighet önskas. Detta kan till exempel inkludera situationer med fordonsbromsning. Ett annat bra avfettningsmedel är UniSolve Spray. Detta avfettningsmedel används bäst när man önskar längre kontakttid eller när man arbetar med känsligare ytor. Vi rekommenderar att du alltid testar i förväg med känsliga ytor!

Artikelnummer: 800546
Färg: Vit | Förpackad per 12 | Innehåll: 500 ML