High tack kit för mycket stark
första bilagan

High Tack Kit: Allt du behöver veta om PremTack

Som proffs som har arbetat i världen av lim och tätningsmedel under lång tid, har du utan tvekan hört talas om "high tack". Men exakt vad betyder denna term och varför är den så viktig i vissa tillämpningar? I den här artikeln försöker vi förklara för dig vad ett kit med hög klibbighet är och introducerar en ledande produkt i denna kategori: vår PremTack.

kit med hög klibbighet

Vad är PremTack?

De PremTack är ett kit med hög klibbighet med utmärkt prestanda. Som tidigare diskuterats hänvisar "högt klibbighet" till en mycket klibbig konsistens, och PremTack utmärker sig på detta. Denna produkt kännetecknas av sin imponerande brottöjning på 330 % och en vidhäftningsstyrka på 2,20 N/mm². Dessa tekniska egenskaper indikerar både flexibilitet och exceptionell vidhäftningsstyrka.

Varför välja High Tack Kit från PremTech?

  • Omedelbar vidhäftning: Tack vare dess höga klibbegenskaper PremTack en omedelbar och kraftfull koppling till olika ytor.
  • Mångsidighet: Produkten fäster på de flesta metaller, glas, trä, keramik och många plaster.
  • Utmärkta egenskaper: Med en brottöjning på 330 % och en vidhäftningsstyrka på 2,20 N/mm² garanterar PremTack hållbarhet och anpassningsförmåga.
  • Hållbarhet: resistent mot yttre faktorer som temperatur, luftfuktighet och UV-strålning.

Att använda PremTack skiljer sig inte mycket från andra kit med hög klibbighet, men det finns specifika rekommendationer. För det första är ytbehandlingen viktig. Se till att ytorna är rena, torra och fettfria för optimal vidhäftning. Appliceringen görs bäst med Bonding Gun.

Säkerställ en jämn fördelning av tätningsmedlet. Använd alltid den medföljande pyramidmunstycke, även känt som V-munstycket. Placera detta munstycke vinkelrätt mot ytan, så att en liten pyramid skapas när skåran appliceras. Denna appliceringsform säkerställer att det alltid finns ett minsta limskikt (efter pressning) på 2 till 3 mm och säkerställer att inga luftinneslutningar skapas. Tryck ihop materialen ordentligt. PremTacks egenskaper kan ge dig lite tid att flytta om för perfekt inriktning. Låt blandningen få tillräckligt med tid att härda i enlighet med rekommendationerna.

Slutsats

PremTack är en banbrytande produkt i världen av kit med hög klibbighet, som erbjuder omedelbar vidhäftning, hållbarhet och utmärkta tekniska specifikationer. I kombination med Bonding Gun säkerställer den de bästa appliceringsresultaten för en mängd olika projekt.