Använd vår Anti-sprickbildning kit (akryltätning av hög kvalitet) för en bra tätning

Du letar efter ett högkvalitativt akryltätningsmedel för en bra tätning. Du vill täta en söm mellan en vägg och en trappa eller mellan en stomme och en vägg eller vid en takförslutning. Du letar efter en produkt som uppfyller olika villkor, som att kunna måla över i efterhand och/eller täta en bred fog på runt 2 till 2,5 cm osv.

Ingen Crack Premium

Högkvalitativ akrylfogmassa som enkelt kan målas över med många typer av färg

vår Ingen Crack Premium är ett mycket högkvalitativt akryltätningsmedel som enkelt kan målas över med många typer av färg. Produkten har en mycket hög torrhalt, vilket gör att praktiskt taget ingen krympning sker efter härdning och krackelering och/eller missfärgning av färgen hålls till ett minimum.

Hög torrhalt och hög andel/hög brottöjning

Trots sitt höga innehåll av fasta ämnen har vår anti-knasterförsegling en brottöjning på inte mindre än 220 %. Kombinationen av dessa två egenskaper gör det möjligt att Ingen Crack Premium kan även användas med material med olika expansionskoefficienter, vilket ofta inte är möjligt med vanliga akryltätningsmedel. Du kan till exempel tänka dig att täta sömmar mellan en vägg och en trappa eller mellan en stomme och en vägg.

Kan även användas utomhus och i kombination med andra material

Tätningsmedlet mot krackelering kan även användas för utomhusapplikationer, förutsatt att fogmassan målas över med ett färgsystem inom några timmar. En stor fördel med No-Crack Premium är att den även kan användas i kombination med andra material på grund av sin höga flexibilitet och kan därför även absorbera de olika effekterna.

När du arbetar i ditt hem eller i din verksamhet är det viktigt att använda produkter som är pålitliga och hållbara. No-Crack Premium ger inte bara en utmärkt tätning, utan ser också till att din lack ser snygg ut och håller länge. Den höga kvaliteten på detta kit betyder att du kan vara säker på att du kommer att uppnå en professionell finish som kommer att stå emot tidens tand.

Varför välja No-Crack Premium?

Utöver ovanstående fördelar har No-Crack Premium ännu mer att erbjuda. Tätningsmassan är lätt att applicera och efterbehandla, vilket sparar tid under arbetet. Dessutom är No-Crack Premium miljövänlig och innehåller inga skadliga ämnen, vilket gör den säker att använda i både bostads- och arbetsområden.

På PremTech BV strävar vi efter att leverera produkter som inte bara uppfyller de högsta kvalitetskraven, utan också är användarvänliga och mångsidiga. No-Crack Premium är resultatet av många års erfarenhet och innovation inom området tätning och efterbehandling. Oavsett om du är proffs eller gör-det-själv, med No-Crack Premium väljer du säkerhet och kvalitet.

Slutsats

Om du letar efter en högkvalitativ akrylfogmassa som kan målas i efterhand för god tätning av sömmar och fogar upp till 2,5 cm rekommenderar vi Ingen Crack Premium att använda. Den erbjuder den perfekta kombinationen av flexibilitet, hållbarhet och användarvänlighet, vilket säkerställer att dina projekt alltid får den bästa finishen.

Har du några frågor om våra produkter eller vill du veta mer om No-Crack Premium? Kontakta oss gärna, vi hjälper dig gärna. Besök vår hemsida för expertråd och omfattande produktinformation.