Hur kan jag täta mitt duschavlopp?
PremTech DrainSeal!

Hur kan jag täta mitt duschavlopp med PremTech DrainSeal?

I moderna badrumsrenoveringar och nybyggnadsprojekt ser vi en tydlig trend: traditionella duschavlopp gör alltmer plats för moderna och estetiskt tilltalande avlopp. Denna förändring gynnar inte bara utseendet på ditt badrum, utan bidrar också till förbättrad vattendränering. Dessa nya avlopp ställer dock högre krav på tätning. En korrekt och hållbar tätning är nu viktigare än någonsin för att förhindra läckor och andra vattenrelaterade problem. Hur går du tillväga för att täta ditt duschavlopp eller avlopp? Svaret: genom att använda PremTech DrainSeal, tillgänglig i två praktiska förpackningar om 50 ml och den nya 250 ml uTAH-varianten.

Fördelarna med DrainSeal

PremTech DrainSeal är en oumbärlig produkt om du ska täta ditt duschavlopp eller avlopp. Produkten erbjuder flera fördelar:

  • Lågemission och fri från isocyanater: Detta gör det till ett miljövänligt val, utan att göra avkall på kvalitet och effektivitet.
  • Permanent flexibel: Ger en långvarig och pålitlig tätning som tål varierande förhållanden.
  • Mögelbeständig: Skyddar din dusch mot mögelbildning, vilket bidrar till en mer hygienisk miljö och kräver mindre underhåll.
  • Snabbhärdning: Med en kort torktid på bara 20 minuter kan du snabbt njuta av din renoverade dusch.
  • Brett temperaturbeständighet: Produkten är effektiv i ett brett temperaturområde, från -20°C till +90°C, vilket gör den användbar under olika förhållanden.

Skillnaden mellan de två förpackningsvarianterna ligger främst i storleken. 250 ml uTAH-varianten har utvecklats speciellt för större projekt. Tack vare den större kapaciteten kan du behandla större ytor, vilket gör det inte bara till ett utmärkt val för att täta ditt duschavlopp eller avlopp, utan även för användning inom olika sektorer som karosskonstruktion, sjöfart, sjukhus, teknisk service, trädgårdsmästare, simbassänger , vattensportföretag och bostadsrättsföreningar.

Rätt tätning är viktigt

När man byter från ett traditionellt duschavlopp till ett modernt avlopp är det viktigt att tätningen appliceras noggrant. Att täta ett avlopp kräver ett annat tillvägagångssätt än ett duschavlopp. Det är avgörande att detta görs noggrant för att undvika framtida problem. Den goda nyheten är att PremTech AvloppEAL kan användas för både duschavlopp och avlopp, så du är alltid säker på en vattentät finish, oavsett vilket avloppsalternativ som valts.

Med rätt förberedelse och PremTech Drain Seal till hands blir att täta ditt duschavlopp eller avlopp ett enkelt jobb som garanterar ett hållbart och professionellt resultat.