Actueel

Genom att lägga till Foam Clean Plus, det finns verkligen något att välja på

Förra veckan introducerade vi vår nya Foam Clean Plus. Ett underbart tillskott till vårt högkvalitativa sortiment. Denna produkt är ett mycket kraftfullt rengöringsmedel för olika typer av släta ytor och för textilier och klädsel. Förutom sina starka rengöringsegenskaper lämnar Foam Clean Plus även en underbar doft efter applicering.

Skumrengöring plus PremTech

Det fina är att den kombinerar dessa egenskaper med att den är säker för de flesta ytor. Dessutom säkerställer det stabila skummet en lång kontakttid, vilket ger det tillräckligt med tid att utföra sitt arbete.

Var Foam Clean Plus är inte lämplig för rengöring av glas. Vi har Glass Clean Plus i vårt sortiment för detta. Denna produkt är ett glasrengöringsmedel av högsta kvalitet, som är helt fritt från faroskyltar och faro- och varningsfraser. Vid Glas Clean Plus kombinationen av lösningsmedel och ytaktiva ämnen säkerställer ett ränderfritt slutresultat, utan att lämna några rester.

Ovanstående produkter har specifika egenskaper, varvid de som specialist är den bästa tillgängliga lösningen för din städutmaning. Men om du vill fånga båda applikationerna i en produkt kan du välja Skumrengöring för alla ändamål. Denna produkt är lämplig för glas, samt för släta ytor och klädsel/textil. Gör All Purpose Foam Cleaner detta även på nivån med sina partners? Du kommer att bli förvånad över slutresultatet.